Jag har inte mottagit en avisering angående mitt paket, kan jag hämta ut det ändå?

Våra paket skickas vanligtvis med direkt hemleverans. Men vid större beställningar eller annat kan dem komma att levereras till ditt närmaste ombud.  Ser ni via er spårning att ert paket ligger och väntar hos ett postombud, men ni saknar en avisering fungerar det även enkelt att uppge ert spårningsnummer hos ombudet. Glöm inte er legitimation/ID. Via Postnords applikation finns även en digital avisering att hitta, som ni enkelt kan uppvisa hos ombudet genom er Smartphone.