Varför har jag inte fått en returbekräftelse?

Du får ett bekräftelsemail så fort vi har granskat och godkänt din retur. För att se om din retur har anlänt till oss kan du enkelt följa spårningen på din försändelse på egen hand. När du fått bekräftelse på godkänd granskning tar det mellan 3-4 arbetsdagar innan pengarna syns på kontot. Om du har valt Klarna som betalningsmetod, behöver du på egen hand pausa fakturan via deras app eller klarna.se.