Alla våra produkter som säljs på Boldliving.se kommer med garanti samt reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. Det kan finnas avvikelser från det traditionella reklamationsreglerna men dessa anges alltid tydligt på den produktsidan, exempelvis produkter som säljs i ”befintligt skick”.

Tappat koppling med 1 hörlur?

När det kommer till våra in-ear hörlurar har vi fått in en del frågor gällande kopplingen av hörlurarna. Om det händer att en av hörlurarna tappar koppling är det inget farligt, följ nedan anvisningar.

1. Koppla bort hörlurarna (Glöm enhet) görs under inställning för bluetooth - Återställ.
  2. Koppla upp hörlurarna mot din smartphone igen.
  3. Nu bör båda lurarna fungera igen.