Hur lång tid tar det innan jag ser pengarna på mitt konto?

Har du skickat en retur hos oss?

En återbetalning eller kreditering kan ta mellan 14-30 bankdagar innan vi tagit emot och behandlat din retur.  Efter vi har registrerat din retur i Klarna, kommer du få ett bekräftelsemail och därefter ser du din återbetalning inom 5 bankdagar om betalning har erlagts. Om du inte betalat något på din faktura kommer endast en kreditering göras.

Om du inte har fått din återbetalning även fast vi behandlat din retur, ber vi dig kontakta Klarna då det är de som sköter transaktionen efter vi har registrerat din retur.

*Tiden för en återbetalning varierar beroende på vilken betalningsmetod som använts samt om du har ett bankkonto kopplat till Klarna. Om du har blivit ombedd att fylla i Klarnas återbetalningsformulär kan du räkna med att ha pengarna på kontot inom 12 dagar, men vanligtvis mycket snabbare än så. Om du däremot valt kortbetalning, direktbetalning eller har ett bankkonto kopplat sker återbetalning vanligtvis inom 3-5 bankdagar.

Just nu så har vi väldigt hög belastning, och det kan därför ta lite extra tid att behandla returer, vilket vi är väldigt ledsna för.