Kan jag ändra min leveransadress?

Här på Boldliving.se arbetar vi mycket hårt med att få ut alla beställningar till våra kunder snabbt och effektivt. Vi vet att alla vill ha sina beställningar så snabbt det bara går och det är något vi jobbar för att erbjuda i vår butik.

När en beställning är slutförd i kassan kan vi inte ändra några uppgifter. Detta då din beställning omedelbart har skickats vidare till vårt lager som packar och skickar aktuell fraktinformationen till vår transportör.

* Vi står inte för eventuella fel i uppgifter som leveransadress eller kontakt. Det är alltid viktigt att du tittar igenom dina lämnade uppgifter en extra gång innan du klickar på slutför köp.