Min beställning blev avbruten?

Har din beställning blivit avbruten? Då kan det bero på följande skäl:

1. Ibland är det mycket högt tryck på vissa produkter. Då kan det hända att flera kunder handlar samma produkt samtidigt fast det endast finns 1-2 kvar i lager. Detta kan då göra att vi är tvungen att avbryta din order då det inte finns tillräckligt med antal i lager.
  2. Du har gjort en beställning till ett område där vi inte levererar.
  3. Felaktiga uppgifter i beställningen.
  4. Produkten är slut i lager.

Vi förbehåller oss rätten att avbryta beställningar av någon av de skäl som nämns ovan. Om din beställning avbryts kommer du att få ett e-postmeddelande som bekräftar avbokningen av din beställning och återbetalning/kreditering kommer att utfärdas samtidigt. Återbetalningen ska visas tillbaka på ditt konto inom 1-7 arbetsdagar.

Du vet fortfarande inte varför din beställning avbröts? Tryck på "Skicka en begäran" nedan och inkludera ditt ordernummer så hjälper vi dig.