Hos oss på Boldliving har du alltid 30 dagar öppet köp enligt ångerrätten.
Kostnaden för en retur är 149 kr ink moms.

Nedan följer de kriterier som måste uppfyllas innan en retur enligt ångerrätten kan bekräftas:

• Meddelande om retur måste lämnas inom 30 dagar efter det att du beställde din beställning.
  • Meddelande måste lämnas till oss så retursedel kan skickas till dig.
  • Produkten måste vara oskadad och utan tecken på användning.
  • Originalkartong och tillbehör ska skickas åter i samma skick som när dem mottogs
  • Eventuell skyddsplast och plombering får ej brytas. Skärmskydd och liknande måste vara intakt.

Om något av ovanstående kriterier inte uppfylls och du fortfarande initierar returen kommer produkten / produkterna automatiskt att skickas tillbaka till dig och vi ger ingen återbetalning. Detta beror på att produkten inte anses returneras i säljbart skick.

För att starta en returnering av din beställning, vänligen skicka oss ett meddelande här!

* In-ear hörlurar samt andra hygienprodukter kan ej returneras om förpackning är bruten. Använda hygienprodukter går ej att sälja vidare. Använda hörlurar och andra hygienprodukter kommer att nekas retur.