Vad har ni för bytespolicy?

Vi erbjuder fria returer om du vill byta din produkt till en annan färg, storlek eller motsvarande produkt för samma värde, detta ska ske inom 30 dagar!

Tyvärr så kan inte våra system hantera byten, bara returer och återbetalningar. Oavsett så är du alltid välkommen att returnera en vara du inte är 100% nöjd med. Du lägger själv en ny order på vilken produkt du vill ha istället. Detta gör att du får välja exakt hur många och vilka varor du vill!

Varan som skickas tillbaka skall vara i sitt originalskick, intakt eventuell plombering och emballage kvar.