Jag behöver en retursedel

Innan du gör en retur till oss enligt ångerrätten är det viktigt att följa våra riktlinjer så att paketet kommer fram korrekt till oss.

• Returen måste göras inom 30 dagar efter beställningsdatum,
  • Produkten ska vara oanvänd och oskadad.
  • All skyddsplast, plomberingar och andra tillbehör ska vara intakta och ej borttagna.

Alla returer till oss måste meddelas till oss. Vi kommer att skicka dig en retursedel som du använder för att skicka tillbaka din retur till oss. Vid returer debiteras 149 SEK på din faktura.

Med våra fraktsedlar kan vi enkelt spåra paketet under transport till oss. Något som även du kan göra för att vara säker på att vi mottagit paketet.

* Om kriterierna som nämns ovan inte uppfylls skickas produkten tillbaka till dig.

Hygienprodukter som in-ear hörlurar, skönhetsprodukter etc kan inte returneras vid bruten förpackning och användning. Dessa är hygienprodukter som ej kan säljas vidare efter användning.

Vill du göra en retur till oss?
Klicka här så hjälper vi dig skaffa en retursedel!