Vad har ni för returpolicy?

Du har alltid rätt till att returnera dina varor hos oss 30 dagar efter du har tagit emot din beställning.

• Returen måste göras inom 30 dagar efter beställningsdatum,
  • Produkten ska vara oanvänd och oskadad.
  • All skyddsplast, plomberingar och andra tillbehör ska vara intakta och ej borttagna.

Varan skall vara i sitt originalskick med obruten förpackning samt med eventuell plombering, skyddsplast, tillbehör etc kvar och medföljande. Originalkartong ska även denna följa med i din retur.

Hygienprodukter som in-ear hörlurar, skönhetsprodukter etc kan inte returneras vid bruten förpackning och användning. Dessa är hygienprodukter som ej kan säljas vidare efter användning.

Du kommer återbetalas till samma konto som ordern betalades med. Har du inte hunnit betala faktura kommer den att krediteras.

Vid returer kommer 149 SEK debiteras på din faktura.

Du som kund ansvarar för varans skick vid returen samt för produkter som förloras.