Kan jag spåra min försändelse?

Vi har alltid spårning på alla våra försändelser. Alla kunder ska få en leveransbekräftelse av oss på mail när paketet har packats och är redo för leverans. Kort därefter ska även ett mail från Unifaun skickas till din den e-post som lämnats med en spårning på din order.

Har du mottagit en leveransbekräftelse är din order packat och på väg till dig. Du behöver inte kontakta oss utan avisering kommer att skickas till dig på antingen SMS eller E-post.

Om det gått lång tid mellan din leveransbekräftelse och eventuell leverans ber vi dig att kontakta oss. Det kan vara så att paketet ligger och väntar hos ombud. Vi skickar dig då spårning på paketet så du kan se vart det är någonstans.