Hur lång tid tar behandling av en reklamation?

Har du mottagit en defekt eller skadad produkt? Vad tråkigt.

Varje reklamation behandlas och bedöms manuellt. Vanligtvis ser vi till att du som kund får en ny fungerande produkt hemskickad. Reparation av den skadade produkten görs på plats hos oss.

Kan vi inte åtgärda felet eller skicka ut en ny produkt till dig kommer en återbetalning att göras. Detta kan ta mellan 14-30 bankdagar innan du ser din återbetalning på ditt konto.

Fakturor ska alltid betalas i tid till Klarna om inget annat meddelats mellan kund och Klarna. Vi står inte för eventuella förseningsavgifter etc.

Icke godkända reklamationer returneras till avsändaren.