Vad är er reklamationspolicy?

Självklart vill vi alltid leverera våra produkter med högsta kvalité. Men som med allt kan det såklart uppstå tråkigheter.

Om din vara var defekt när du fick den, ber vi dig att starta en reklamation så snart felet uppmärksammats. Ju tidigare du kontaktar oss från uthämtat datum desto snabbare och enklare blir processen.

Skador som är ursprungliga och uppkommit inom två månader, är produktionsfel och anses som en reklamation. Normalt slitage och produkter äldre än ett år är inte en reklamation.

Våra produkter är främst förbrukningsvaror som slits med tiden och användning.

Klicka här för att anmäla en skada eller defekt produkt.
Skicka en tydlig bild på skada samt en beskrivning av felet.

Kunden ansvarar för skadade eller försvunna paket under postgången.